Szolgáltatásaink

Tamponnyomás

Tamponnyomást akkor alkalmazunk, ha a nyomtatandó tárgy túlságosan apró, illetve a felülete erősen görbült (például tollak, öngyújtók, pendrive-ok, stb.). Alkalmazható szinte bármilyen anyagra (műanyagok, fém, fa, bőr és műbőr, papír).

 

Céges pendrive-val a sikerért

Sok cég tevékenységéhez hozzá tartozik, hogy napi szinten van szüksége a dolgozóknak különböző adatok tárolására vagy A-ból B-be juttatására. Egyes esetekben a kész grafikákat, hanganyagot és hasonló termékeket is egy kézzel fogható eszközzel érdemes eljuttatni az ügyfeleknek. Erre lehet remek megoldás egy tamponnyomással logózott céges pendrive!

Ha a kész termékeket így juttatjuk el a megrendelőnek, azzal egyben egy ajándékot is adhatunk nekik, melyet a tamponnyomás segítségével akár cégünk logójával is elláthatunk, persze ez csak nagyobb volumenű munkáknál éri meg, ám mindenképp egy olyan gesztus melyet nem felejt el az illető. A tamponnyomással logózott pendrive pedig a továbbiakban is hasznos lehet az illető számára, így gyakorlatilag egy állandó reklámfelületet hordoz magánál.

Készíttessen nálunk egyedi céges pendrive-ot tamponnyomással, és garantált, hogy ügyfelei legközelebb is Önt bízzák meg a munkával!
Megosztás
« Vissza az előző oldalra!


Step Kft. - Magyar