Szolgáltatásaink

Szitanyomás

A szitanyomás (filmnyomás) technológia elsősorban az alábbi nyomathordozókra alkalmazható: textil, fém, üveg, kerámia, műanyag, karton, fa, szövet. Szitával megoldható a nyomtatás enyhén görbült felületekre is, ha nem túl nagy a felületi egyenetlensége illetve íves felületekre is (pl. bögrékre, poharakra).

 

A szitanyomás jó választás!

A szitanyomás jó választás!A reklámajándékok kivitelezésénél a minőség az egyik fő szempont. Így például a reklámpólók kivitelezéséhez is többféle technika közül választhatunk, de nem mindegyikkel érjük el ugyanazt a végeredményt. A hímzéssel szemben érdemes a szitanyomást előnyben részesíteni. Miért?

A szitanyomás eljárása hosszútávon tartós és szép marad, mosásálló minták és feliratok hozhatók létre vele. Másik előnye, hogy nincsenek színbeli megkötések, többféle színű mintát is a pólóra nyomtathatunk vele. A textileken kívül még számtalan más anyagon is megállja a helyét, így lehetőségei egyáltalán nem korlátozottak. Nagy példányszám esetén kifejezetten ajánlott a szitanyomást segítségül hívni, hiszen rövid idő alatt, kedvező áron készülhetnek a felhasználásával szín- és részletgazdag, kontrasztos mintákat, feliratokat tartalmazó, igényes termékek.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken és ismerje meg a szitanyomást, illetve az ezzel a technikával járó előnyöket! Profi csapat és magas színvonal várja!
Megosztás
« Vissza az előző oldalra!


Step Kft. - Magyar