Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2023. szeptember 11., 13:00Tamponnyomás, amellyel minden szempontból olcsó a reklámajándék

Szeretne valóban kedvező feltételek mellett reklámajándékot rendelni? A tamponnyomás eljárás a legjobb választás lesz ehhez, keressen minket bizalommal!

Reklámajándékok, amik nem terhelik meg anyagilag

Sok vállalkozó szeretne kedveskedni valamilyen reklámajándékkal a vevőinek, ügyfeleinek, azonban nem ritka, hogy az anyagi háttér kihívások elé állítja az embereket. Sajnos a mostani gazdasági helyzetben egyesek igen kényelmetlen szituációkba kerülhetnek, ezért többször át kell gondolniuk cégük kiadásait.

A reklámajándék egy gesztus, amiről érthető, hogy még ilyen körülmények között sem szívesen mondanának le, ezért inkább költséghatékonyabb megoldásokat részesítenének előnyben. Szerencsére van miből válogatni, hiszen egy toll vagy öngyújtó nem kerülhet sokba. Az ilyen és ehhez hasonló apróbb tárgyakat ráadásul a többség jobban is értékeli, mivel nem foglalnak sok helyet, és tulajdonképpen bárhová magukkal vihetik.

Nagyon sok apró tárgy közül válogathatnak a cégvezetők, amik nem terhelik meg a vállalkozás kasszáját. Érdemes lehet felméréseket végezni, hogy mely dolgokra lenne szükségük az ügyfeleknek, de akár a cég profilja szerint is lehet választani. A lényeg, hogy van megoldás a szűkös anyagi keretekre is, azonban még mindig nehézségek kerülhetnek az emberek útjába, hiszen a reklámajándékokat még emblémázni is kell.

Tamponnyomás, amellyel tovább spórolhat

tamponnyomásAhogy a tárgyak esetében, úgy az eljárásoknál is van miből válogatniuk az ügyfeleknek. Akiknek fontos itt is a költséghatékonyság, nekik a legjobb lesz a tamponnyomásAz eljárás kedvező áron elérhető bárki számára, még akkor is, ha nem túl nagy megrendelésről van szó.

Ez sokaknak könnyebbséget jelent, hiszen nem mindenki szeretne több száz darabot legyártatni a reklámajándékokból, mégis többször rákényszerülnek, mert úgy éri meg a vásárlás. A tamponnyomásnál nem kell ilyen kényelmetlen döntéseket hozni, sokkal rugalmasabb, és vonzóbb.

Vannak olyanok, akik aggódhatnak a tamponnyomás minősége miatt, azonban nem kell tartani a végeredménytől. Bármilyen anyagra lehet emblémázni, a kész reklámajándék pedig méltó lesz arra, hogy az ügyfeleket meg lehessen velük lepni.

A tamponnyomás mintáira jellemző a részletgazdagság, igényesség. A megrendelések pontosan olyanok, mint ahogyan megálmodták a cégvezetők. Nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni azért, hogy a vállalkozó kedveskedjen az ügyfeleinek.

Mit kell még tudni a tamponnyomásról?

tamponnyomásAz eljárással bármilyen anyagot lehet emblémázni, vagyis egy igen rugalmas opcióról van szó. Erre nagy szükség van a reklámajándékok világában, elég csak a már sokszor említett anyagi tényezőkre gondolni.

A tamponnyomás során egy tamponfej gondoskodik a nyomtatásról. Ez felveszi a festéket, majd a felületre nyomja. Fontos, hogy a színvonalas végeredményhez be kell állítani a nyomathordozót.

Garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz a tamponnyomás végeredményével! Megéri hozzánk fordulni, hiszen rajtunk keresztül biztosan megtapasztalhatja az eljárás előnyeit. Minden technikai feltétel adott ahhoz, hogy ügyfeleinknek a legkiválóbb megrendeléseket tudjuk biztosítani.

A korszerű technológia, kellő rutin mind segítik a munkánkat. Bármilyen ötletet meg tudunk valósítani, rövid határidővel. Ügyfélközpontúak, rugalmasak vagyunk, a fő célunk az, hogy az igényes reklámajándékokkal mi is hozzájáruljunk a vállalkozások sikeréhez.

Hosszú távon számíthat ránk, így, ha a jövőben is szüksége van reklámajándékokra, gondoljon ránk! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar