Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2024. január 11., 09:41Szitanyomás ajánlatkérés előtt tudjon meg még többet az eljárásról!

Felkeltette az érdeklődését a szitanyomás, és szeretne még plusz információkhoz hozzájutni? Lehetősége van arra, hogy bővítse a tudását az eljárásról.

Mit kell tudni a szitanyomás történetéről?

A szitanyomás eljárással rengetegen találkoztak már, elég csak a reklámajándékok készítésére gondolni. Elterjedt technológiának számít, aminek számos előnye van, például hogy tartós, és igényes minták készülhetnek általa.

Anyagi szempontból is kedvező alternatívát kínál, napjaink egyik legköltséghatékonyabb sokszorosítási eljárásáról van szó. Maga a technikája egyszerű, mégis lenyűgöző dolgokat lehet készíteni általa, nem csoda, hogy ennyien keresik.

Hiába népszerű, sokan szinte semmit nem tudnak az eredetéről, keletkezéséről, pedig ezekkel is érdemes tisztában lenni. A szitanyomás nagyon régóta van jelen az emberiség történetében, már az ősi Kínában is alkalmazták, azonban az, hogy ezt ki találta fel, az a mai napig nem tisztázott.

szitanyomás alapját természetbeli megfigyelések adták. Az akkori emberek azt nézték, hogy a rovarok által megrágott levelek résein hogyan esik át az eső. Ahol nem volt lyuk, ott a talaj száraz volt. Ugyanezen az elven alapszik a szitanyomás is: ahol lyuk van, ott a festék át tud menni textilre, így nem véletlen, hogy szitát alkalmaznak a művelet során.

Szitanyomás, nem csupán reklámajándékokhoz

Szitanyomás ajánlatkérésA szitanyomás kedvező tulajdonságait más területekkel kapcsolatban is felismerték, így ott is szívesen alkalmazzák az eljárást.

A tartós megoldások rendkívül fontosak a vakírások terén is, ehhez pedig a szitanyomás a legjobb választás. A minőségi kivitelezés nem jelenthet gondot a művelettel, ráadásul már nagyon modern technikák állnak rendelkezésre ehhez.

A szitanyomás a gyenge áramkörű összekötő vezetékek előhívásához is alkalmas.

Az, hogy bármilyen felületre lehet nyomatot készíteni az eljárással, sok esetben jelent előnyt. Éppen ezt használják ki a különböző területeken a szakemberek.

A szitanyomásnál számolni kell a hosszú száradási idővel, azonban cserébe garantált a precíz végeredmény. Ezért is van szükség a nagy térre a szárításhoz, így minden elkészült nyomat elkülönítve tud száradni.

Szitanyomással lenyűgöző színek, árnyalatok érhetők el

Akik igazán látványos végeredményre vágynak, nekik biztosan a maximumot fogja adni a szitanyomás. Bármilyen színű mintát el lehet készíteni az eljárással, egészen egyedülálló, látványos színhatásokat lehet elérni vele.

A valódi ezüst-arany nyomat sem jelent kihívást ennél a műveletnél. Bátran el lehet engedni a fantáziát a látványt terén, akár még világító festék is szóba jöhet. Reklámajándékoknál különösen jól jöhet, ha a megrendelők nyitottak az extrémebb megoldásokra. Sokan kifejezetten rajonganak az ilyen dolgokért, így igen hamar népszerűségre lehet szert tenni az ügyfelek körében.

Az igényes, szép minták hozzájárulnak a színvonalas reklámajándékok biztosításához, ami rengeteget elárulhat a vállalkozásokról.

Szitanyomás ajánlatkérésHa felkeltettük az érdeklődését, válassza az ajánlatkérést a szitanyomáshoz mihamarabb! Ügyfeleink számára kedvező lehetőséget biztosítunk ahhoz, hogy megtapasztalják ennek a közkedvelt eljárásnak az előnyeit.

Minden eszköz, tudás rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a megrendelésükkel. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk, és a rövid határidőkre is oda tudunk figyelni. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a szolgáltatásunkkal.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységi köreinkről. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak mindenkinek.



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar