Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2023. augusztus 15., 13:50Mitől lesz eredményes a munkaruha nyomtatása?

Szeretné, ha a munkaruha nyomtatásnak valóban lenne értelme? Segítünk, hogy a rendeléssel elégedett legyen, így nem lehet hiányérzete a ruhákat látva.

Gondolja át azt, hogy hova kerül az embléma, felirat!

Az egyen munkaruha sok vállalkozó számára fontos, hogy rendelkezésre álljon. Egyrészt szimbolizálja az összetartozást, másrészt marketing szempontból is előnyöket biztosíthat az, ha a dolgozók magukon viselik a cég logóját, jellegzetes feliratait.

Egyesek meglehetősen nagy kedvvel vágnak neki a rendelés leadásának. Tervezet, egyéb elképzelés nélkül vásárolnak, ami igen nagy kockázatokkal járhat. Ha nincs konkrét elképzelés, akkor esetleg olyan megoldások születhetnek, amik elégedetlenségre adhatnak okot a végeredményt látva. Gyakori ilyenkor például az, hogy nem megfelelő helyre kerül a logó, így tulajdonképpen egyáltalán nem tud a marketing terén érvényesülni az adott munkaruha darab.

Ha a megrendelő biztosra szeretne menni a munkaruha nyomtatással kapcsolatban, előnyösebb, ha a pólóknál, kabátoknál, sapkáknál minél feltűnőbb helyre kerül a cég logója, feliratai. Többek között a felsőrészek, kabátok háta kifejezetten kedvező alternatívát biztosít. Ott biztosan jól látható lesz a minta, így az embernek nem lehet hiányérzete.

Kedvelt munkaruha még az overál is. A mellzsebe ideális az emblémázáshoz. Tulajdonképpen bármelyik munkaruhának meg lehet találni azt a pontját, amelyen érvényesülnek a minták. A rendelés leadása előtt akár még papírból is ki lehet vágni az emblémázni kívánt logót, így azzal könnyedén kipróbálhatók az elképzelések.

A munkaruha nyomtatásnál az eljárás sem mindegy!

munkaruha nyomtatásSokan elkövetik azt a hibát, hogy nem megfelelő technológiát választanak a munkaruha nyomtatásnál, így idő előtt indulnak kopásnak a minták. Érthető, hogy ez rendkívül bosszantó, joggal érezheti úgy a megrendelő, hogy kidobott pénz volt az erre szánt összeg.

Érdemes jobban utánanézni annak, hogy a különböző anyagokhoz milyen eljárást lehet választani. Szerencsére napjainkban van miből válogatni, így mindenki megtalálja azt az alternatívát, ami adott esetben a legideálisabb lesz.

A munkaruháknál figyelembe kell venni azt, hogy többnyire durva, nehezebben emblémázható darabokról van szó. A pólók talán kivételt képeznek, azonban itt is lehet találkozni olyan felsőrészekkel, amik az említett kategóriát erősítik. A munkaruha nyomtatáshoz tanácsos a transzfernyomást választani, ami még a durva felületekre is képes tartós, igényes mintákat, feliratokat készíteni.

Munkaruha nyomtatás a legmagasabb színvonalon

munkaruha nyomtatásCégünk évek óta foglalkozik különböző ruházati termékek, tárgyak emblémázásával. Úgy vagyunk berendezkedve, hogy a különböző megrendelői igényeket maximálisan ki tudjuk szolgálni. Modern technológiák állnak rendelkezésünkre a megrendelések teljesítéséhez, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz a termékekkel.

Hosszú távon számíthat ránk, így, ha bővülne tovább a munkahelyi csapat, vagy esetleg változott a cég logója, nyugodtan kereshet minket újból. Bármilyen ötletet, elképzelést meg tudunk valósítani igényes formában, kizárólag a fantázia szabhat határt az egyedi termékeknek. Akár még reklámajándékokat is készíttethet nálunk.

Honlapunkon bővebb információkat találhat rólunk. Rugalmasak, megbízhatók vagyunk, odafigyelünk a rövid határidőkre is. A nyomtatást kedvező feltételek mellett vállaljuk. Ha kérdezni szeretne, vagy ajánlatot kérne a munkaruha emblémázásra, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar