Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2023. június 29., 11:41Hogyan készüljön a munkaruha emblémázásra?

Fontolgatja a munkaruha emblémázást? Mutatjuk, hogyan profitálhat belőle a vállalkozása, és mire érdemes figyelnie a választásnál, tervezésnél!

Legyen szó irodai viseletről vagy épp speciális területre szánt öltözetről, olyan munkaruhát kell biztosítani az alkalmazottaknak, amiben jól tudnak teljesíteni és egyben a céges értékeket is képviselik. A tökéletes funkcionalitás minden területen fontos, emellett azonban érdemes kihasználni a rejtett lehetőségeket is, mégpedig emblémázással.

Egyetlen kiadás, rengeteg jövedelmező előny

Bár vannak, akik fölösleges kiadást látnak benne, egyre többen vélekednek úgy, hogy a munkaruha emblémázásnak van létjogosultsága és nap, mint nap tapasztalják is, hogy jól döntöttek. Az alkalmazottak egységes megjelenése növeli a cég presztízsét, megkülönbözteti és kiemeli azt a versenytársak közül. Az arculatba illeszkedő munkaruha és rajta a logó, ami újra és újra feltűnik, végső soron márkát kreálhat a cégnévből. Hogyan?

  • Az arculathoz passzoló munkaruha könnyen beazonosíthatóvá teszi az alkalmazottakat, ami egy forgalmas helyszínen különösen fontos, ennek köszönhetően pedig valamennyi ügyfél gyors és szakszerű kiszolgálásban részesülhet.
  • A professzionális munkaruha egyfajta üzenetet is hordoz magában, mégpedig azt, hogy egy olyan cégről van szó, ahol a vezetőség igényes és ügyel a részletekre, ez pedig a termékek, szolgáltatások kiváló minőségére enged következtetni.
  • Az egységes megjelenés egyértelműen az összetartozás érzését erősíti az alkalmazottakban, és a jó csapatmunka egyenes út a szakmai sikerek felé, hiszen mindannyian tudjuk, hogy egységben az erő.
  • Egy ízlésesen kialakított, személyre szabott munkaruhának köszönhetően az alkalmazottak azt fogják érezni, hogy megbecsülik őket, ez pedig javuló munkamorált és nagyobb elhivatottságot eredményezhet.
  • Okos tervezéssel az emblémázott munkaruhából akár hétköznapi viselet is válhat, ami azt jelenti, hogy lényegében egy önjáró reklámeszközzé válik és a legkülönfélébb helyekre viszi el a vállalkozás hírét.

Hogyan lehet mindezt elérni?

munkaruha emblémázásÖnmagában a munkaruha kiválasztása nagy jelentőséggel bír, hiszen csak egy kiváló minőségű, strapabíró ruhadarab közvetít pozitív üzenetet. Fontos, hogy a munkaruha bírja az igénybevételt, különösen akkor, ha a helyszín vagy éppen a munka jellege ezt megköveteli, ezen felül nem lehet eléggé hangsúlyozni a színtartás jelentőségét.

Stílusos munkaruha? Pontosan, ma már egy ilyen ruhadarabnak sem kell megállnia ott, hogy eleget tesz a funkciójának, és minél mutatósabb, annál nagyobb az esélye annak, hogy munkaidőn túl is használatban lesz. Még egy póló is lehet izgalmas, egy jó fazon vagy egy különleges nyakkivágás sokat dobhat rajta. Végül ne feledjük, hogy a munkaruha minden évszakban magában hordozza a felsorolt, számtalan előnyt, de csak akkor, ha látható, vagyis érdemes téli-nyári szettben is gondolkodni.

Néhány tipp a munkaruha emblémázáshoz

munkaruha emblémázásHa megvan a munkaruha, a következő lépésben el kell dönteni, hogy melyik felület legyen nyomtatva és mi minden kerüljön rá. A cégnevet és a logót mindenképp tanácsos feltüntetni, ezek kisebb méretben megjelenhetnek a mell vagy a váll részen, nadrágok esetében pedig a zsebeken. A felsőruházatnál érdemes kihasználni a hátfelületet, itt jól érvényesül a nagyobb méret, viszont nem minden területhez passzol egy ilyen feltűnő nyomat, még ha ízléses is.

Meg lehet jeleníteni a szlogent, ezen felül bizonyos esetekben az egyértelműsítés jeleként a szakterületet is célszerű feltüntetni. Olyan területeken, ahol fontos a személyes, közvetlen kommunikáció, illetve a családias hangulat, azon is el lehet gondolkodni, hogy az alkalmazottak teljesen egyedi, névre szóló ruhadarabokat kapjanak.

Önnek már vannak ötletei a munkaruha emblémázásra? Bízza ránk a nyomtatást és professzionális megoldásokkal segítünk kihasználni az ebben rejlő lehetőségeket!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar