Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2016. október 20., 16:18Egyedi egérpad: egyszerre remek ajándék és kiváló reklámhordozó

Egyre több időt töltünk el folyamatos egérkattogásban.

Egyre több időt töltünk el számítógépünk előtt folyamatos egérkattogásban, ennek ellenére egerünket viszonylag ritkán lepjük meg új kiegészítőkkel. Pedig egy elnyűtt, koszos, néhány helyen felszakadt egérpad nagyon taszító tud lenni, egy új, egyedi, színes vagy vicces változat viszont képes számítógépünk egész környezetét feldobni, vagy akár humorosabbá tenni.

Cégünk már hosszú ideje foglalkozik emblémák és feliratok egérpadokra történő nyomásával. Az eljárás speciális transzfernyomással történik, aminek segítségével még az olyan felületekre is, mint az egérpad, remek nyomatok készíthetők gyorsan. 

Természetesen nem csak személyes használatra kérhetnek ügyfeleink ilyen típusú transzfernyomást, bár egy egyedi egérpad tökéletes ajándék lehet egy családtag vagy barát számára is. Cégek logóit és elérhetőségeit is rájuk tudjuk nyomni, így pedig kiváló reklámhordozókká válnak bármilyen vállalkozás számára, akár belső használatra, akár reklámajándékokként tovább osztva.

Használja ki Ön is transzfernyomás szolgáltatásainkat! Készíttessen egyedi egérpadokat, és lepje meg velük szeretteit vagy munkatársait, ügyfeleit! 



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar