Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2023. december 11., 10:51Digitális póló nyomtatás: stílusos, kényelmes felsőrészek egyszerűen

Magas elvárások az egyedi mintázatú pólókkal kapcsolatban? Érdemes a digitális póló nyomtatást választani, amellyel garantáltan nem tévedhet.

Magas elvárások az egyedi mintázatú pólókkal kapcsolatban? Érdemes a digitális póló nyomtatást választani, amellyel garantáltan nem tévedhet.

Létezik kényelmes, egyedi póló?

Az egyedi póló készítéssel kapcsolatos szolgáltatások keresettnek számítanak. Magánemberek, vállalkozók egyaránt szívesen választják ezt az utat, ugyanis kiváló alternatívát biztosítanak a marketinghez vagy az ajándékozáshoz. Alapvetően jó ötletnek tűnik az egyedi póló, hiszen bármilyen elképzelés megvalósítható, azonban a kérdés az, hogy az eljárásokkal kivitelezhető-e a kényelmes felsőrész?

Digitális póló nyomtatásGyakran pont a minta az, ami kényelmetlenséget okozhat a viselés során. Többször megkeményedik, ami így nem lesz légáteresztő, kifejezetten kellemetlen ilyen pólókat viselni. Ezen kívül az ilyen megoldásoknál a mosás is gondot jelenthet. A matrica hatású nyomatok könnyen repednek, tönkremennek, így pedig tulajdonképpen hordhatatlanná válnak a felsőrészek.

Egyesek pontosan az ilyen negatív tapasztalatok miatt nem szívesen döntenének az egyedi pólók mellett. Szerencsére, a technológia fejlődésének köszönhetően már az ilyen problémákat is el lehet felejteni. A digitális póló nyomtatással valóban kényelmes felsőrészeket lehet előállítani, amik teljes mértékben alkalmasak hosszú távon a használatra.

A magas komfortérzet titka a minta elkészítésében rejlik. A festék a textilszálakat színezi, ezzel pedig légáteresztő, vékony felület képződik. Nincsen kellemetlen érzet, az emberre nem tapadhat rá a minta a felsőrészen keresztül, így pedig az egyedi póló nem kerülhet a szekrény mélyére.

Milyen előnyei vannak még a digitális póló nyomtatásnak?

A digitális póló nyomtatással kapcsolatban érdemes kiemelni azt, hogy fotó minőséggel megegyező mintákat lehet előállítani. Van egy jó képe, amit szeretne felhasználni felsőrészhez? Bátran megteheti, a pólón is ugyanolyan jól fog mutatni a fotó, mint papíron.

A színek minőségére sem lehet panaszuk a megrendelőknek. Elfelejtheti a fakó, szürkébe hajló árnyalatokat, a korszerű eljárás pontosan azt adja vissza, amit az ügyfelek elvárnak. Ezzel a technológiával igényes reklámajándékok, egyedi meglepetések születhetnek. A színekre nincs hatással a póló alapszíne, bármilyen színátmenetesen grafika tökéletesen kivitelezhető.

Ha a pólók gyerekeknek fognak készülni, a digitális eljárásnál nem kell aggódni az esetleges irritációtól. Mivel vízalapú a felhasznált festék, teljes mértékben antiallergén.

Szeretne jó áron egyedi pólóhoz hozzájutni?

Akiknek a minőség mellett az árak is fontosak, nekik is célszerű a digitális póló nyomtatást választani. Nincsen darabszám korlát, egy póló esetében is ugyanolyan korrekt ajánlatot kaphatnak a megrendelők. Cserébe nem kell kompromisszumot kötni a kivitelezéssel, így minden szempontból megéri igénybe venni ezt a szolgáltatást.

Digitális póló nyomtatásNincsenek olyan költségek, mint a fóliás vagy a szitás technikánál. Igazán modern eljárás, ami figyelembe veszi a manapság felmerülő igényeket a megrendelők részéről.

Tapasztalja meg Ön is a modern technológia előnyeit, és adja le mihamarabb rendelését a digitális póló nyomtatásra! Minden szükséges eszköz elérhető számunkra ahhoz, hogy az ügyfeleink megtapasztalhassák a pozitívumokat.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Rugalmasak, megbízhatók vagyunk, nálunk valóban az ügyfelek az elsők. A rövid határidőket is figyelembe vesszük, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz velünk és az elkészült rendeléssel.

Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar