Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2016. augusztus 26., 10:10Az egyedi nyomtatás lehetőségei: Pohárkészlet

.

Toll, pendrive, bögre, póló, léggömb, ágyneműhuzat, matrica, édesség csomagolás. Mindegyik nyomdai anyagban közös, hogy névre szólóak, tehát egyedi névvel ellátott darabokat lehet belőlük készíteni. Erre a feladatra a transzfernyomás és a tamponnyomás a legalkalmasabb eszköz.

Amennyiben szeretné meglepni szeretteit egyedi ajándékkal, például egy névre szóló pohárkészlettel, keressen minket, hiszen magánszemélyek számára, kis példányszámban is készítünk ajándékokat.

A pohárkészlet mindig jó ötlet, mert bármilyen alkalomra bevethető, így készülhet esküvői ajándék Mr. és Mrs. felirattal, meglephetjük vele anyák napjára azt, aki szívünknek a legkedvesebb, de születésnap, névnap is szóba jöhet. Egy évfordulós ajándék is lehet bögre, ha személyre szóló idézet vagy egy szép grafika díszíti, ugyanígy a babváró ajándéknak is örül majd a megajándékozott, ha egyedi, névre szóló ötlettel díszítjük az ajándékot.

Amennyiben egyedi ajándék készítésére van szüksége, állunk rendelkezésére transzfernyomással és tamponnyomással, forduljon hozzánk bizalommal!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar