Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2017. április 21., 12:15Ajándékozzon minden alkalomra egyedi pólókat!

Az egyedi ajándékokat mindenki szereti, mert személyre szólóak és az az egy darab csak az ünnepelt birtokában van.


Népszerűek az egyedi gyártású pólók, mert sokan a boltokban nem találják a személyiségükhöz passzoló darabokat, és nincs olyan mintával ellátva a ruha, amilyet szeretnének.

Sokan úgy gondolják, hogy a póló nyomtatás egyszerű és nincsenek feltételek ahhoz, hogy a végeredmény elkészüljön. Először is fontos a póló minősége, és a nyomtatni kívánt mintának kellően nagynak kell lennie, hogy a pólón tökéletesen mutasson. Ha azt szeretnénk, hogy ruhadarabunk tartós maradjon és egyszerű grafikát szeretnék nyomtatni a pólóra, akkor válasszuk a szitanyomás technikát! Fontos, hogy ennél a módszernél nem lehet színátmenetes, fényképes grafikákat nyomni, illetve a színek száma nagyban meghatározza a "szitafilm" előállításának költségét! Transzfernyomás technológiával is tudunk pólót készíteni, ebben az esetbenegy speciális papírra nyomtatunk, majd azt magas hőfokon, erős nyomással visszük fel a textilre. Ezeket a pólókat vasalni és mosni is csak kifordítva szabad!

Ha igényt tart egyedi póló gyártásra, akkor keressen meg bennünket, készek vagyunk arra, hogy teljesítsük kívánságát! Hozza el a mintát és segítünk, hogy melyik lenne a legjobb gyártási módszer!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar