Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2016. május 03., 14:47A transzfernyomás lehetőségei

A transzfernyomás technológiája egyszerű, mégis tartós és durva felületeken is megbízhatóan alkalmazható. Két típusát különböztetjük meg ennek az eljárásnak.

Az egyik a hidegen lehúzható transzfer, melyet az adott anyagra nyomva, a papír kihűlése után távolítunk el, ezzel élénk színű, de merev réteget képezve az anyagon. A másik pedig a melegen lehúzható transzfer, melynek esetében a papír közvetlenül az anyagra vasalás után, még meleg állapotában eltávolítható. transzfernyomásEzzel, sokkal vékonyabb és könnyedebb lesz a festékréteg, ellenben csak kevésbé élénk színek érhetőek el vele. A transzfernyomás alkalmazható a legtöbb, akár érdesebb textil felületen is. Az egérpadtól egészen a bőröndön át a különböző kabátokig, gyakorlatilag bármilyen textílián.

Szeretné, hogy dolgozói a cég logójával ellátott ruházatban tevékenykedjenek? Munkatársait egyen nyakkendőkkel látná el, tovább népszerűsítve vállalkozását? Válassza a transzfernyomást! Gyorsan, pontosan és időtálló minőségben készítünk el Önnek bármit, amin csak rajta szeretné tudni cége logóját.

Válasszon minket, ha egyedi és strapabíró emblémázott tárgyakra és ruhadarabokra van szüksége. Garantáltan nem fog csalódni!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar