Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2022. február 10., 10:39A mez készítésben számíthat a csapatunkra!

A mez készítésben kérje a mi profi közreműködésünket! A csapat új meze elkészül határidőre, ezt garantálni tudjuk!

Az egyedi pólók mellett mez feliratozást is készítünk, egy vagy több példányszámban is. Amit nem tud megvásárolni már legyártott formában, mert nem készítenek belőle az üzletekbe, azt meg tudja rendelni egyedi kivitelezésben. Egy mez esetében szinte mindig egyedi megrendelésről beszélhetünk. A mezek általában nevekkel feliratozva készülnek, tehát csak az alap mezt lehet külön megvásárolni, a feliratozást már külön meg kell rendelni. Vannak olyan cégek, mint a miénk is,ahol a mezt is meg lehet vásárolni és a feliratozás is beletartozik a mez készítés szolgáltatásába.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha olyan cég szolgáltatásaira van szüksége, ami teljes körűen elvégzi az ügyfeleknek a mez készítést! A csapatunk már nagy gyakorlattal rendelkezik egyedi pólók, sport felsők tervezésében és gyártásában. A kivitelezéshez berendezett műhelyben minden eszköz megtalálható, modern nyomtatási technológiával dolgozunk a minőségi  termékek elkészítése érdekében.

mez készítésre sokszor csak kevés idő áll rendelkezésre. Ha a sportcsapatnak új, névvel és számmal ellátott mezekre van szüksége, csak forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen határidőre mez készítést! Az edzésekre, versenyekre, különböző prezentálásokra vagy akár reklám célra is szüksége lehet új, dekoratív mezekre egy csapatnak. Az ötletet és a terveket Ön adja meg nekünk, ezek alapján mi elkészítjük a megrendelt példányszámban a kért mezeket. A meznek nemcsak mutatósnak, hanem tartósnak is kell lennie, különben hogyan bírná a gyűrődést. A felirathoz használt festék és eljárás is ezt a célt támogatja.

Lépjen kapcsolatba a munkatársainkkal és kérjen részletes tájékoztatást a póló és mez készítésről egyedi kivitelezésben! A cég weboldalán megadtuk minden elérhetőségünket, kérjen személyre szabott árajánlatot kollégáinktól, hogy el tudja dönteni, megéri e Önnek minket választani! Garantáljuk, hogy nem fog csalódni az ajánlatunkban!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar